VPN för Android

Att sätta upp en VPN tjänst för din Android-enhet är enkelt. Dessutom ger ett VPN dig säkrare, krypterad surf och större flexibilitet. Med en VPN tjänst får du tillgång till annars gömda sidor, som till exempel amerikanska Netflix och HBO, eller till SVT Play även om du befinner dig utomlands. Ett bra och tillförlitligt VPN är extra viktigt att ha för dig som surfar på gratis öppna WiFi-anslutningar och exempelvis på kafén, där din data är mycket mer känslig och lättillgänglig för andra användare och hackare. 

 

Det finns en mängd alternativ för VPN tjänster till din Android-enhet listade på Google Play, men långtifrån alla går att lita på. Vi har valt att lista de VPN tjänsterna som går att lita på, och som värnar om din säkerhet och integritet. I vår lista över rekommenderade VPN till din Android har vi även tagit hänsyn till hastighet och hur många enheter du kan registrera. Så om du vill installera din valda VPN tjänst på flera enheter, som din dator eller surfplatta så är det möjligt. 

 

Så, vilka VPN tjänster är bäst för Android? Nedan presenterar vi de VPN vi testat och som vi är nöjda med och känner oss trygga att använda. Lycka till och surfa säkert! Har du några frågor, tveka inte på att kontakta oss på VpnAdvice. 

 

  • NordVPN
  • Express
  • VPN Cyberghost 
  • PureVPN 

 

Vill du hjälp att installera din VPN tjänst på din Android så har vi gjort en guide för att underlätta installationen.