geoblockerat innehåll från hbo

Titta på HBO utomlands

HBO är en av världens största leverantörer av streamade serier och filmer. Befinner du dig utomlands ändras dock innehållet till det land du är i, och det som du hade tillgång till i Sverige har du möjligtvis inte tillgång till om du exempelvis befinner dig i USA.

Vill du få tillgång till annat innehåll, det vill säga andra serier och filmer på HBO utomlands så kan du använda dig av en VPN tjänst. Med ett VPN kan du enkelt ändra vilket land du befinner dig i. Vill du till exempel komma åt USAs utbud av filmer och serier (mycket större utbud), eller titta på en nordisk film eller serie så ändrar du helt enkelt vilket land du befinner dig i genom att ändra inställningarna på din VPN.

När du streamar, till exempel genom att titta på HBO utomlands, kräver det att du har en tillförlitlig VPN tjänst som har hög hastighet och mycket data att tillgå. Vi har fokuserat på att hitta VPN tjänster som fungerar utmärkt för just detta ändamål. Som bonus surfar du även mer anonymt och säkert. Nedan hittar du vår lista på rekommenderade VPN tjänster.

  • NordVPN
  • ExpressVPN
  • Cyberhost
  • PureVPN

Vi har sammanställt en guide till hur du installerar din VPN tjänst, vare sig om det är för Windows, Mac eller annat operativsystem. Om du mot förmodan skulle ha svårt att installera hjälper vi mer än gärna till genom att kontakta oss. Lycka till och surfa säkert!